Web tečaj

Glavna prednost: vaš razpoložljivi čas razporejate sami

Uporabno znanje je pri ljudeh že od pradavnin veljalo za želeno in cenjeno vrednoto, saj nam ga nihče ne more vzeti, hkrati pa nam različno znanje lahko pomaga pri uspešnosti v poslovanju, v privatnem življenju in v družbi na splošno. Do nedavnega so spretnosti lahko usvajali predvsem s klasičnimi načini pridobivanja znanja, vendar je razvoj tehnologije poskrbel za še kvalitetnejše, inovativnejše in uporabne možnosti dodatnega izobraževanja.

Tečaji: sodoben način učenja

Spletni tečaji so inovativen način učenja, ki zagotavlja maksimalno fleksibilnost, saj lahko od zdaj naprej kvalitetno znanje usvajate kar iz udobja domačega naslonjača. Online tečaji se izvajajo v tako imenovani eučilnici, kjer so teme tečaja pregledno razporejene v različne kategorije teoretičnega gradiva, vaj, videoposnetkov in ostalih gradiv. Eučilnica poleg gradiv omogoča še napredna orodja za komunikacijo, forume, kontaktiranje mentorja, urnike, načrte dela itd.

Online tečaji so v spletnem okolju na voljo ves čas, zato niste vezani na branje in študij gradiv ob predvidenih urah, temveč so vam gradiva ves čas na dosegu roke, tako da lahko hitrost in intenzivnost dela določate sami. V sodobnem hitrem tempu življenja je samostojno organiziranje prostega časa ključna vrednota in kadar lahko poleg tega na lastno pobudo pridobite še kvalitetno znanje, je to samo dodaten adut.

Gradiva lahko obdržite za nadaljnjo uporabo

Online tečaji so zasnovani tako, da lahko vse vsebine nemoteno naložite na računalnik, jih natisnete in prihranite za nadaljnjo uporabo. Online tečaji zagotavljajo tudi uporabo manj klasičnih orodij učenja in tako si lahko poleg klasičnih tipkanih gradiv ogledate tudi video posnetke, PP prezentacije, slike in in podobno.

Znanje vam je torej pri roki kadar koli in od koder koli, poleg tega pa na vaša dodatna vprašanja in zagate preko e-pošte in ostalih komunikacijskih orodij ves čas odgovarja mentor, ki vam v karseda kratkem možnem času zagotovi strokovne odgovore na vsa vprašanja in zagate.

Zares lahka uporaba

Uporabljanje virtualne učilnice je popolnoma enostavna in vam ni potrebno imeti nobenega specialnega predznanja, saj boste že po nekaj klikih v celoti obvladali prebiranje gradiv in metode učenja.

<< Domov