Zanesljiva spletna stran

Elektronske spletne in internet vsebine

Optimalna rešitev: spletne strani

Zaradi današnjega hitrega tempa življenja je izjemno pomembno, da bo nekomu, ki vaše internetno stran pogleda, nemudoma jasno, kaj je vaša dejavnost in kaj mu želite sporočiti. Izjemno pomembno je, da ga unikatna vsebina in podoba vaših internetnih strani prepričata v nadaljnje pregledovanje vaših ostalih podstrani. Nujno je še posebej poudariti, da morajo biti na dobro vidnem mestu navedeni pomembni podatki in koristne informacije ter hitro dostopne povezave za nadaljnje branje in preprosto vzpostavitev kontakta z vami. Že v sami grafični podobi spletnih strani je torej zelo pomembno upoštevati nezapletenost iskanja osnovnih in izločitev odvečnega klikanja, kar se bo odražalo v zadovoljstvu vaše bodoče stranke, ki se bo na vaše internetne strani rada vračala.

Izdelava internetnih strani je naslednji korak, ki sledi vaši potrditvi originalne grafične podobe vaših novih spletnih strani. Zelo pomemben del celotnega procesa oblikovanja spletnih strani je prav gotovo postopek programiranja izvorne kode spletne strani.

Z uporabo najnovejših tehnologij W3C, CSS in XHTML ter s pomočjo naših velikih izkušenj pri oblikovanju internet strani, h kodiranju pristopimo celovito.

izdelava spletnih strani s samostojnim urejanjem vsebin strani je namenjena zlasti zahtevnim lastnikom spletnih strani, ki hočejo sami, v vsakem trenutku, upravljati z vsebino na lastnih spletnih straneh. Ravno tako je ta sistem zelo primeren za spletna mesta, kjer se spremembe informacij dogajajo večkrat na dan in se morajo te spremembe informacij na spletu objaviti hipoma.

Učinkovita izdelava spletnih strani je zelo pomembna za resnično povečanje obiska vsakih internetnih strani. Samo strokovno izbrane ključne besede vam lahko ciljne obiskovalce. Obiskovalci, ki pridejo na vašo spletno stran z iskalnikov so daleč najboljši obisk internet strani, kot dodana vrednost, pa je ta obisk spletnih strani tudi brezplačen.

Že v samem postopku izdelave internetnih strani imamo v mislih razpršenost ključnih besednih zvez, ki ki opisujejo vaše področje delovanja. Pri zaključku postopka programiranja pa v tesnem sodelovanju z vami in z uporabo naših specifičnih ter našega strokovnega znanja, naredimo še podrobno optimizacijo spletnih strani za izbrane ključne besede.

Prvi korak izdelave celotnega projekta je izbira osnovnega spletnega naslova oziroma domene. Ob sklenitvi dogovora o izdelavi internetnih strani vam za začetek svetujemo kako najbolje izbrati spletni naslov. S strankinim sodelovanjem ter ob upoštevanju naziva vaše firme, dejavnosti s katero se vaše podjetje ukvarja, skupaj določimo najugodnejši internetni naslov.

Končna faza celotnega procesa grafičnega oblikovanja, optimizacije in postavitve internetnih strani, je vpis internetnih strani v posebne imenike in iskalnike. Strokovna prijava izdelanih strani je vkalkulirana v strošek celotne izdelave internetnih strani. Po končanem procesu izdelave spletnih strani in po pozitivni potrditvi naročnika, da je s celotno izvedbo projekta zelo zadovoljen, izdelane spletne strani pravilno prijavimo v vse pomembnejše domače in svetovne internetne iskalnike.

Spletno oglaševanje oziroma internetni marketing je dejansko eden najbolj učinkovitih načinov promocije izdelkov, storitev, podjetja ali dejavnosti. Eden izmed glavnih razlogov je predvsem ta, da je internetno oglaševanje cenovno zelo ugodno, predvsem če ga primerjamo z ostalimi načini oglaševanja, kot so radio, tisk ali televizija. Stroški internetnega oglaševanja so odvisni od mnogih parametrov, nekako najpomembnejša pa sta 2. Prvi dejavnik je količnik med številom prikazov vašega oglasa in dejanskim številom klikov na ta oglas (CTR). Drugi parameter pa je število tistih obiskovalcev, ki so kliknili na vaš spletni oglas in nato naredili željeno akcijo (nakup, vpis podatkov, ...). Dejanski rezultati spletnega marketinga so enostavno merljivi, kar vam dejansko omogoča hiter vpogled v učinkovitost trenutnega oglaševanja, hkrati pa vam daje možnost hitre prilagoditve nastavitev, ki nato dajo še večjo učinkovitost spletnega oglaševanja.

Kakovostna izdelava internet strani je ključna za občutno povečanje števila obiskovalcev vsakih spletnih strani. Le pravilno najdene ključne besede vam prinesejo ciljne kupce. Obiskovalci, ki so preusmerjeni na vašo spletno stran z iskalnikov so zanesljivo najbolj dobičkonosen obisk internet strani, poleg tega, pa je ta obisk spletnih strani tudi popolnoma zastonj.

Predloga originalne grafične podobe, ki vam jo pošljemo v predogled, vsebuje kompletno postavitev spletnih strani, in sicer glavo strani, testno besedilo, fotografije, menije in nogo. Podoba nakazuje tudi celoten izgled naslovne strani in ostalih podstrani. Po vaši oceni predloge nove podobe spletnih strani na osnovi vaših morebitnih pripomb izvedemo še dogovorjene popravke. Na koncu, ko to predlogo nove grafične podobe dokončno potrdite, pričnemo z izdelavo vaših strani.

<< Domov